Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Complimenten voor Te Biesebeek incassobureau

imagesHerken je het ook als ondernemer zijnde? Je hebt je diensten geleverd en je klant betaald maar niet? je hebt 3 herinneringen en een aanmaning gestuurd naar je klant en de klant blijft maar zwijgen of komt met de bekende smoesjes om onder de betaling uit te komen. Dit is vaak het moment dat veel ondernemers het opgeven of nog één laatste telefoontje wagen om uiteindelijk de betaling toch nog te ontvangen van de klant. Als dat dan ook niet werkt dan geeft men op of schakelt men een incassobureau in om zo alsnog te proberen zijn geld te ontvangen van zijn debiteur. Ondanks de smoesjes die je krijgt wil het incassobureau het toch nog weleens lukken het bedrag te incasseren, maar ook dit is niet altijd zekerheid.

 

Misschien wel even leuk om de smoesjes op een rijtje te zetten die ik tot nu toe heb mogen ontvangen: 

  1. De diensten of het product is niet volledig geleverd terwijl je er zeker van bent dat dit wel zo is.
  2. Waarvoor was deze factuur ook alweer? Geen idee….
  3. Ik heb belastingschulden die eerst afgelost moeten worden.
  4. Ik had de factuur over het hoofd gezien.
  5. Wij hanteren een betalingstermijn van 90 dagen.

money-494163_640En wellicht nog wel de mooiste of misschien wel de ergste die ik tot nu toe heb mogen ontvangen is dat men in scheiding lag terwijl ik ze een week ervoor nog heel verliefd over straat zag lopen. Ach wat maakt het uit, soms kan je een factuur niet betalen en probeer er dan een oplossing voor te zoeken i.p.v. smoesjes te verzinnen.

Afgelopen maand had ik weer zo’n klant die aangaf schulden te hebben en daardoor niet kan betalen. Ik heb mijn vaste incasso partner hierop gezet en het geld werd binnen een week ge-int. De schulden waren blijkbaar toch niet zo groot als aangegeven. Mijn incasso partner is overigens Te Biesebeek incassobureau waar ik inmiddels veel goede ervaringen mee heb, echt een aanrader mocht je op zoek zijn naar een incassobureau.

 

tebiesebeek