Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Een goochelaar gezocht?

Goochelaar nodig? Dan kan het zijn dat jij op zoek bent naar iemand die jou en je gasten een hele bijzondere avond gaat bezorgen. Je start vandaag je zoektocht en wij zullen je helpen. Je gaat er geen spijt van krijgen. We laten je in dit artikel namelijk graag kennis maken met Rich Magic, voor al jouw feesten en partijen. Of je nou een groot of klein feest hebt, particulier of zakelijk, jij kunt er altijd voor kiezen om een goochelaar in te huren. Het maakt je feest gegarandeerd leuker. Maar hoe het werkt, waar je op moet letten en of er nog addertjes onder het gras zitten? Daarbij helpen we je graag. Lees verder en maak kennis met deze wereld, want wij maken graag kennis met jou! 

Een goochelaar voor tijdens jouw feest of evenement

Hoe leuk is het om een goochelaar tijdens jouw evenement of tijdens jouw feest in te kunnen huren? Allerlei trucjes en allerlei dingen die gebeuren, zonder dat jouw gasten door hebben hoe het precies werkt. Het kan spannend zijn, het kan voor veel vragen zorgen maar jullie zullen bovenal veel gaan lachen. Het zal in ieder geval zo zijn dat er bijzonder entertainment zal plaatsvinden. Kies bijvoorbeeld voor een aantal trucjes met kaarten. Wedden dat je gasten versteld zullen staan van de kwaliteit van deze goochelaar of illusionist? Of nog leuker, als je een grotere groep mensen hebt, kun je ervoor zorgen dat er mensen uit het publiek worden gehaald. Kiezen voor een goochelaar bij Rich Magic, is kiezen voor bijvoorbeeld het ervaren van:

  • Mindreading
  • Zakkenrollen
  • Magic actions 

Misschien kan er wel een verdwijnende gebeurtenis plaatsvinden. Als je jouw VIP gast uit het publiek laat halen, in de kist doet en vervolgens doet de goochelaar een doek over de kist. Twee keer met je ogen knipperen en de VIP gast is verdwenen. Wedden dat iedereen daar heel verbaasd op reageert? Het zorgt voor gezelligheid, het zorgt ervoor dat iedereen een doel heeft op een avond of een event. Je zorgt er ook voor dat je je onderscheidt van de rest. Want dat is een groot pluspunt. De avond wordt niet meer vergeten, bij niemand! 

Kiezen voor een goochelaar doe je bij Rich Magic

Als je ervoor kiest om een goochelaar of illusionist in te huren voor jouw feest of jouw evenement, dan wil je natuurlijk wel kiezen voor een goede partij. Wij hebben onderzoek voor je gedaan en we zijn tot de conclusie gekomen dat Rich Magic een absolute winnaar is. Je zult namelijk kiezen voor een bedrijf dat garant staat voor absolute topkwaliteit. Je zult altijd een goochelaar of illusionist op je avond hebben die voor topkwaliteit zorgt. Je zult de volgende keer hetzelfde willen ervaren. En dat kan. Wist je dat deze goochelaar, Rich Magic, meer dan 150 keer per jaar optreedt? Dat is bijna om de dag, het hele jaar. Zo populair is deze. Direct boeken of nog verder lezen? Dat kan, via richmagic.nl.”>www.richmagic.nl. We wensen je een fijn event toe en horen graag jouw reactie. Wanneer zien we je weer?