Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Geniet van schaduw in je tuin via een pergolazonwering

Zodra je een tuin op het zuiden hebt, dan heb je de hele dag door zon. Dat is mooi, maar het kan tijdens een warme zomerdag ook flink heet worden. Als je dan altijd maar in de blakende zon moet zitten, dan ben je al snel geneigd om naar binnen te vluchten. Het is dan ook fijn als je iets van schaduw hebt in je eigen woning. Indien je op zoek bent naar zonweringen om voldoende schaduw te creëren in je tuin, dan kun je terecht op de website van suncircle.nl. Hier vind je allerlei soorten zonweringen. Het is dan ook maar net of je bijvoorbeeld een zonwering wil die aan het huis bevestigd kan worden of juist eentje die helemaal losstaat van de woning. In het eerste geval zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een knikarm zonnescherm. Deze kun je aan de muur van je woning bevestigen en uitschuiven boven het terras. Tevens kun je deze zonwering gebruiken om te voorkomen dat er zonlicht naar binnen schijnt. Maar als je terras niet direct aan de woning grenst of als je een tweede terras hebt met een mooie loungeset midden in de tuin, dan kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een pergolazonwering. Je kunt het terras dan voorzien van een pergola. Vervolgens kun je de zonwering uitschuiven wanneer dat nodig is, zodat je voldoende schaduw hebt in de zon. Het is ook mogelijk om een pergolazonwering direct aan een woning of serre te verbinden. Het verschil met de knikarm zonwering is dat je een stevige aluminium constructie hebt waardoor een pergolazonwering windbestendiger is. Tevens is de pergolazonwering vrij te plaatsen, dus het is niet noodzakelijk dat er een muur voorhanden is. Wat dat betreft geeft een pergolazonwering je wat meer bewegingsruimte. Afhankelijk van je situatie thuis, kun je kiezen voor 1 van deze 2 zonweringen. Maar uiteraard heb je ook nog andere mogelijkheden. Het kan ook zijn dat je geen zonwering voor je terras wilt, maar dat je juist een zonwering voor de ramen wilt. Als de zon de hele dag op de ramen schijnt, dan kan het binnen uiteraard flink warm worden. Daarom kan het zeker de moeite waard zijn om bijvoorbeeld screens te kopen. Deze kun je strak voor de ramen hangen, zodat het meteen ook een mooie uitstraling geeft. Voor al deze verschillende soorten zonweringen kun je terecht bij suncircle. Hieronder vind je meer informatie over het assortiment van suncircle. 

Bestel een geschikte pergolazonwering bij suncircle

Als je een pergolazonwering wilt bestellen, dan is het uiteraard van belang dat deze op maat wordt geleverd. De zonwering moet immers precies bij het terras passen. Daarom zal de situatie altijd eerst worden bekeken. Zo kunnen de experts van suncircle de boel opmeten. Vervolgens kunnen zij aan de slag met het installeren van een zonwering op maat. 

Kijk snel op de website voor meer informatie

Als je meer wilt weten over de verschillende soorten zonweringen, dan kun je terecht op de website van suncircle.nl. Hier vind je een overzicht van alle artikelen die je kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Screens
  • Uitvalschermen
  • Knikarm zonneschermen