Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Het proces van een lease plotter printer

lease plotter printer

Misschien weet je het al, maar het is tegenwoordig mogelijk om een plotter printer te leasen. Printers zijn gewoonlijk al best duur, en al helemaal als je een plotter nodig hebt. Om te voorkomen dat je in één keer zo’n groot bedrag moet uitgeven, kun je een lease plotter printer afsluiten. Ben je benieuwd hoe het proces van een plotter leasen in zijn werk gaat? Hieronder volgt het vaste stappenplan.

lease plotter printer

Stap 1: Kies een plotter uit

Er zijn verschillende soorten plotters waar je uit kunt kiezen. Welke het beste is voor jouw bedrijf hangt van een aantal zaken af. Ten eerste zijn er plotters die kunnen scannen. Als je dat niet per se nodig vindt, kun je een lease plotter printer afsluiten zonder scanmogelijkheid. Dat is wat goedkoper. Vervolgens kun je beslissen of je A0 of A1-formaat wil, de gewenste invoer, het aantal kleuren en het volume per maand.

Stap 2: Volume en looptijd

Na stap 1 weet je welke plotter je nodig hebt. Vervolgens is het tijd om de looptijd en het volume per maand te bepalen. Je kunt de plotter leasen voor 36, 48 of 60 maanden. Het volume betreft hoeveel vierkante meter je per maand verwacht te printen. Dit kan lopen van 40 tot 120 vierkante meter per maand.

Stap 3: Vul jouw gegevens in

De derde stap is het invullen van jouw bedrijfsgegevens om het contract vervolgens te kunnen afsluiten.