Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Is een sloopauto verkopen veel werk?

Toen onze zoon zo’n twee jaar geleden zijn autorijbewijs haalde, wilde hij natuurlijk gelijk een auto hebben. Hij had zelf hard gespaard en had best een leuk bedrag bij elkaar om een auto te kopen. Echter hebben wij hem afgeraden om gelijk al zijn gespaarde geld uit te geven aan een auto. Wij hebben toentertijd aangegeven dat hij dan nu wel zijn rijbewijs had maar dat het echte autorijden en ervaring opdoen, nu pas zou beginnen. We hebben dan ook gezegd dat hij in eerste instantie misschien beter een goedkoop autootje kon kopen. Mocht er dan om welke reden dan ook iets met de auto gebeuren dan is dat sneu maar niet onoverkomelijk. Het is maar goed dat hij twee jaar geleden ons advies ter harte heeft genomen omdat de goedkope auto die hij toen kocht, inmiddels rijp is voor de sloop. Niet omdat de auto technisch gezien er de brui aan heeft gegeven maar wel om het feit dat onze zoon menig paaltje heeft geraakt en ook twee aanrijdingen heeft veroorzaakt. Het kan echt niet meer, deze auto ziet eruit alsof er mee naar de cross wordt gegaan. Kortom hij moest een sloopauto zien te verkopen. Zelf hebben wij geen idee waar je eventueel een sloopauto zou kunnen verkopen. We wilde deze sloopauto wel verkopen, niet om het geld maar misschien kunnen we er nog iemand blij mee maken die ook daadwerkelijk aan autocross doet. In ieder geval zijn we op het internet gaan zoeken naar ‘sloopauto verkopen’ en na diverse sites te hebben bekeken over sloop auto verkopen, zijn we terecht gekomen bij de site sloopautverkopen.com. Deze site doet aan het opkopen van sloopauto’s en dat vinden we een makkelijk idee om onze sloopauto te verkopen. Onze zoon heeft zelf contact gelegd met het bedrijf en gevraagd hoe het in zijn werk gaat als je een sloopauto aan hen wilt verkopen. Ze hebben hem alles keurig uitgelegd hoe het in zijn werk gaat en er is een afspraak gemaakt waarop de auto van eigenaar gaat wisselen. Met behulp van deze site zijn wij op een fijne manier van de auto afgekomen.

Dit is de site waar u zijn moet als u een sloopauto wilt verkopen

Het is niet iets waar je vaak tegenaan zult lopen maar als dat wel het geval is, is het makkelijk als je weet waar je terecht kunt. Als je een auto hebt die rijp is voor de sloop, wat doe je er dan mee? Wij hebben gelukkig deze site gevonden en zijn door hun op een nette manier van de auto verlost.

Wilt u ook van uw auto af? 

Dankzij de site sloopautoverkopen.com, hebben wij op een makkelijke manier de auto van onze zoon van de hand kunnen doen. Wij zijn meer dan tevreden over deze site omdat:

  • Zij goede service verlenen.
  • Zij geduldig al onze vragen hebben beantwoord.
  • Zij de gemaakte afspraken zijn nagekomen.

Mocht u van uw auto af willen maar u wilt er niet te veel werk van hebben, dan raden wij u aan deze site te bezoeken en laat u het werk uit handen nemen.