Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

De beste crypto valuta

Crypto valuta is tegenwoordig heel erg populair. Veel mensen investeren in crypto. Dit komt omdat de markt heel erg hard steeg de afgelopen maanden. Veel mensen hebben dus veel geld verdient. En mensen hebben natuurlijk ook veel geld verloren. Je ziet dat veel mensen alleen de dikke winsten op instagram posten. Alleen ze posten bijna nooit de verliezen. Dit zorgt er dus voor dat mensen denken dat ze heel veel geld ermee kunnen verdienen. En ze gaan starten en ze verliezen veel geld. Dit komt omdat ze de markt op gaan zonder kennis of ervaring. Dit is natuurlijk helemaal niet slim. Dit zorgt er dus vaak voor dat er verlies wordt gemaakt. Ook zie je dat veel grote bedrijven in crypto investeren. Tesla heeft voor een hele grote stijging gezorgd. Hierdoor gingen mensen ook in crypto investeren. En er zijn nog meer grote bedrijven die in crypto investeren. 

De grootste crypto coin is de bekende bitcoin. Heel veel mensen hebben hier geld in zitten. Dit komt omdat ze in de toekomst in bitcoin geloven. En dit is iets wat veel mensen verwachten. Crypto gaat nog populairder worden de komende jaren. Veel coins gaan hierdoor dus ook flink stijgen. Hoe meer geld er namelijk in coins komt hoe verder de coin stijgt. Ook heb je veel coins die een goed project hebben. En dit is wel erg belangrijk in de crypto wereld. Wat je veel ziet de afgelopen tijd is dat mensen investeren in coins met helemaal geen goed project. Dit noemen ze ook wel een beetje een pump and dump verhaal. En dit is op dit moment erg populair. Veel mensen verdienen er namelijk veel geld mee. En er zijn ook mensen die er veel geld mee verliezen. En dit is vaak met de crypto. Waar de ene winst maakt, maakt de andere verlies. Ook heb je de afgelopen tijd gezien dat grote namen op de wereld veel invloed hebben op de markt. 

Elon musk is de rijkste man op de wereld. Hij heeft erg veel invloed gehad. Hij weet namelijk erg veel over bitcoin. En in het begin was hij erg positief en kocht hij veel bitcoins met zijn bedrijf Tesla. Hierdoor steeg de koers enorm van de bitcoin. En ook andere coins gaan hier dan in mee. Alleen toen Elon Musk aankondigde dat bitcoin te veel energie kosten. Ging de prijs ook weer heel hard omlaag. Dit is dus erg vervelend aan de crypto markt. Grote namen hebben dus heel erg veel invloed en kunnen hier veel geld mee verdienen. En hierdoor verliezen veel mensen ook erg veel geld. Mocht je nu meer informatie willen over crypto. En wil je dagelijks op de hoogte blijven van wat er gebeurd. Kijk dan eens op het de website van telegraaf financieel. Hier wordt het meeste nieuws gelijk op gezet.