Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Programmeur via Personalprogrammer.nl

Heeft u al lange tijd een vacature openstaan omdat u op zoek bent naar een programmeur voor uw bedrijf? Maar lukt het u maar niet om een juiste match te vinden? Dan is het tijd om in te grijpen. Programmeurs zijn in Nederland erg schaars. En goede programmeurs al helemaal. De oplossing vindt u bij Personalprogrammer.nl. Dit bedrijf is gespecialiseerd in nearshoring en kan nog op korte termijn een programmeur vinden voor uw bedrijf.

Nearshoring

Nearshoring houdt in dat u een werknemer in dienst neemt over de grens. Personalprogrammer.nl heeft een groot netwerk met programmeurs in Macedonië die maar al te graag bij uw bedrijf aan de slag willen gaan. Laat het zoekwerk dus uitbesteden en zo houdt u tijd over voor andere belangrijke zaken. Daarnaast is nearshoring ook nog eens voordeliger, want u kunt een programmeur aannemen tegen 40% van de kosten dan die u normaal in Nederland betaalt. Daarnaast kunt u de programmeurs flexibel aannemen. Of u nou een maand of 10 jaar een programmeur in dienst neemt; de overeenkomst is altijd met twee maanden op te zeggen. U zit dus nergens aan vast.

Ook een programmeur via Personalprogrammer.nl?

Denkt u ook dat een programmeur via Personalprogrammer.nl de uitkomst kan zijn voor uw bedrijf? Neem dan een kijkje op de website van het bedrijf en u ontdekt alle voordelen en mogelijkheden. Dit bedrijf helpt u graag met het regelen van geschikt personeel en weet hoe ze u het gevoel moeten geven dat de werknemer ook daadwerkelijk uw werknemer is. Onderneem dus vandaag nog actie en bezoek de website van het bedrijf.