Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Voordelige lokale internet marketing

regiopromoter logo

regiopromotor logoDe website van mijn vader onderhoud ik helemaal zelf. Mijn vader en eigenlijk elke ondernemer weet dat een goede website heel belangrijk is om klanten mee te werven. De website die ik voor mijn vader heb gemaakt was de eerste en enige site die ik ooit heb gemaakt. Helaas kwam de website niet zo hoog in google te staan en daarom ging ik opzoek naar hulp voor de lokale internet marketing.

glasuden-screenshot-768x403Gevonden in de regio

De meeste klanten van mijn vader kwamen via via bij hem terecht. Hij is de laatste tijd gaan bijhouden welke klanten er bij hem terecht zijn gekomen via zijn website en dat was schrikbarend laag, het probleem was dat de website niet hoog stond in google.

Ik wist verder ook niet hoe ik dit kon verbeteren en daarom ben ik opzoek gegaan naar lokale internet marketing. De eerste website die ik tegenkwam was die van Regiopromotor. De website stond bovenaan in de zoektermen en dit was voor mij reden genoeg om contact met ze op te nemen.

computer tabletVia de mail heb ik contact gehad met dit bedrijf en de eisen duidelijk uitgelegd. Omdat mijn vader een zelfstandig ondernemer is wilden we natuurlijk niet teveel risico lopen met een investering als deze.

Dezelfde dag werd er nog telefonisch contact met mij opgenomen en hebben we de opties doorgenomen. Ze bieden bij Regiopromotor het ‘no cure, no pay’ principe. Dit principe houdt in dat waneer er een bepaald resultaat niet is behaald dat er niet betaald hoeft te worden, dit was ideaal voor ons!

We hebben uiteindelijk besloten om gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf. Sinds we dit gedaan hebben is mijn vader op de eerste pagina van google te vinden en heeft hij al een aantal klanten via zijn website verkregen!