Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Wat is een stahulp?

brenda_02Een stahulp is een speciaal soort stoel die je kunt gebruiken als je dagelijks staand moet werken. Werk je bijvoorbeeld in een werkplaats, sta je de hele dag in een winkel of werk je vanwege een zwakke rug liever staand op kantoor dan zittend, dan kun je gebruik maken van deze speciale stoel om de hele dag op een prettige manier te kunnen staan. Meer over deze speciale soort stoel die steeds vaker wordt aangeschaft voor verschillende werkomgevingen, lees je in dit artikel.

elegance02Waarom een stahulp?

Sommige mensen vinden het niet prettig om de hele dag te zitten. Dit kan komen omdat deze mensen door lang zitten wat duf worden, maar ook omdat zij last van hun rug krijgen als ze de hele dag moeten zitten. Schaf je een speciale stoel aan waarmee je de hele dag kan blijven staan, dan hoef je niet de hele dag op een stoel te zitten. En omdat de gadget je ondersteunt om de hele dag in een optimale houding te staan, krijg je geen last van je voeten, van je rug of van je nek.

weblogoVoor wie is deze stoel geschikt?

De speciale stoel is voornamelijk geschikt voor mensen die niet de hele dag willen of kunnen staan. Word je duf als je de hele dag op een stoel zit of heb je te maken met lage rugklachten waardoor het simpelweg niet mogelijk is om de hele dag te zitten? Dan is deze stoel van Ergoquip iets voor jou.