Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Geslaagd voor mijn instructeursopleiding

Het is alweer een tijd geleden, maar ik ben dan geslaagd voor mijn instructeursopleiding. Hierdoor mag ik nu  andere mensen opleiden op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV) en EHBO. Een droom die uit is gekomen en dat mag ook wel want ik heb er genoeg energie in gestoken om zover te komen. Doordat ik voor jaren terug aan het werk was en op een gegeven moment een collega op de werkvloer had die niet goed werd, ben ik op het idee gekomen om zelf een diploma te halen op het gebied van hulpverlening. Gelukkig is het met deze collega goed gekomen, maar niet door mijn hulp. Tegenwoordig zal het geen probleem meer zijn om mensen in nood te helpen en daar ben ik bijzonder blij mee. 

Een super opleiding

Omdat het voorheen moeilijk was om de juiste personen, zoals opleiders en trainers met affiniteit op de juiste afdeling te krijgen, werd het idee geopperd om deze mensen zelf op te leiden. HR adviseur Marlies van Blitterswijk en Corporate Recruiter Francine Angenent besloten niet meer op zoek te gaan naar kant-en-klare kandidaten, maar naar geschikte mensen die ze intern konden gaan opleiden. 

Voor mij was deze opleiding ook een stap naar een plaats in de maatschappij. Nadat ik een tijd werkloos thuis had gezeten en niet meer wist waar ik wel nuttig voor was, was deze uitnodiging voor het volgen van de instructeursopleiding een goed stap in de richting naar weer werk in deze maatschappij.Tegenwoordig mag ik zelf les geven aan mensen die deze cursus willen volgen.