Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Industrie naaimachines

Habraken

Op zoek naar goede industrie naaimachines, dan ben je bij Habraken aan het juiste adres. Hier is het mogelijk om nieuwe modellen, maar ook tweedehands modellen te vinden. Dit bedrijf is een importeur van diverse merken, zoals Dürkopp Adler en Pfaff voor de Benelux. Maar ook voor merken zoals Mitsubishi, Pegasus en Fratelli Alberti, kunnen zij voor vertegenwoordigen.

Als ondernemer van een groot bedrijf ben ik altijd op zoek naar de beste machines. Zonder goede machines kunnen wij onze werkzaamheden niet goed uitvoeren. Het is daarom erg fijn om te weten dat je bij Habraken diverse machines en onderdelen kan kopen.

Diverse industrie naaimachines aanschaffen

Voordeel aan dit bedrijf is dat het een zeer groot magazijn heeft met diverse onderdelen en apparaten. Mocht je een onderdeel nodig hebben voor één van jouw machines, dan kan je dat hier snel laten regelen. Ook is het mogelijk om het volledige industriële naaimachinepark binnen jouw bedrijf hier in onderhoud te houden. Voordeel is dat je hier dan verder geen omkijken meer naar hebt.

Een tijd geleden merkten wij dat een naaimachine niet meer het werk deed waarvoor wij deze nodig hadden. Hierdoor hebben wij meteen contact opgenomen met deze importeur. Voordeel was dat zij meteen in actie kwamen en hierdoor onze productie niet lang stil lag. Een klein onderdeel moest vervangen worden en hierna konden wij zonder problemen weer aan de slag.