Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Verplaatsen

legbordstelling

Om spullen te verplaatsen is een pompwagen kopen bijzonder handig. Makkelijk pallets met spullen verrijden is dan het idee. Dat er vreugdevuren in ons land zijn waar iedereen van kan genieten is onder andere te danken aan het gebruik van pompwagens en pallets, twee substituties goederen. Een pompwagen is daarmee in functie gelijk aan een heftruck, echter komt de pompwagen in allerlei verschillende vormen en maten die de pompwagen geschikt maken voor allerlei verschillende situaties. Ze zijn bovendien makkelijk te bedienen. Dit maakt dat iedereen in het bedrijf er wel mee overweg kan. Een bijkomend voordeel is dat je ze waar dan ook maar kunt inzetten. Van de krappe gangetjes tot buiten, dit maakt de heftruck overbodig mits de vrachtwagens van een liftje voorzien zijn. De pompwagen kan soms ook aangepast worden naar een vorm dat deze achterop een vrachtwagen meekan.

Een goede pompwagen

Beeld je een ruimte in waar spullen liggen opgeslagen in hoge schappen en mensen met pompwagens rijden. Het kan onoverzichtelijk zijn en bovendien letten werknemers soms niet goed op. Een gevaarlijke situatie ontstaat wanneer je hier niet het goede soort pompwagen kopen zou. Gebruik daarom eentje in een felle kleur, voor de zichtbaarheid. Geluid is ook van belang. De situatie waarin elektrische auto’s vanwege een gebrek aan geluid een gevaar vormde in het verkeer klinkt wellicht bekend vanwege de media aandachte die het kreeg. Voor pompwagens is het ook belangrijk dat ze goed te horen zijn wanneer ze aan komen rijden. Stille pompwagens zouden ook zomaar iemand kunnen scheppen.

Een slechte pompwagen

Nu weten we ook wat een slechte pompwagen is. Deze is geschilderd in een onopvallende of een camouflage kleur, voor de onzichtbaarheid. De slechte pompwagen is geruisloos en is altijd weer een verrassing wanneer hij voorbij komt. Een onbekwame chauffeur kan ook gevaarlijk zijn, deze mensen hebben natuurlijk wel een cursus nodig. Pompwagens met gebreken wil je niet binnen een bedrijf, iedereen is gebaat bij het gebruik van goed spullen.