Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

magento webwinkel

magento-bambooz-ipad2Op zoek naar een specialist in het ontwikkelen van een Magento webwinkel? Dan kan Jaagers u hierbij helpen. Als u producten aanbiedt dan wilt u niet dat het nog extra werk oplevert. De Magento webwinkel van Jaagers zal hierbij uitkomst bieden.

Het unieke aan een Magento webwinkel is dat het van software voorzien is van specifieke componenten en daardoor een hoog gebruiksvriendelijk gehalte heeft. Het beheren en bijhouden van de producten in de webwinkel kunt u allemaal onder eigen beheer uitvoeren. Het is zo dat er bij software programma’s veel gecompliceerde handelingen gedaan moeten worden om nieuwe producten en informatie toe te voegen. Voor Jaagers is dit geen enkel probleem. dozonmagento

Magento zal zich beperken tot de paar enkelvoudige handelingen per product wat als gevolg heeft dat er minder werk gestoken hoeft te worden in het beheren van het assortiment. Oftewel gaat het om eenvoud maar dit betekent niet dat er amper mogelijkheden zijn bij in Magento.

De drie kernwerkzaamheden die Jaagers voor u kan uitvoeren:

  • Onderzoek. Bij Jaagers wordt er continu onderzoek met het oog op het ontwikkelen van waardevolle producten, processen en diensten. Dit naar nieuwe wetenschappelijke en technologische kennis met als doel om de processen bij de relaties te verbeteren.
  • Ontwikkeling. Jaagers heeft de specialisten in huis die maatwerkoplossing te bieden hebben. De projecten kunnen nauwkeurig ontwikkeld worden door een juist projectplan.
  • Techniek. De kenmerken van een professioneel programmeur zijn superieure coderingstechnieken en programeer praktijken. Ook bij Jaagers beschikken de specialisten over deze kenmerken.
  • dsp-macbook-597x400