Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Opleiding Medical First Aid

Medische handelingen verrichten op een schip

Ook op een schip kunnen mensen ziek worden en is het belangrijk dat er minimaal één persoon aanwezig is die eerste hulp kan bieden in dat geval. Bij G4S kun je daarom een opleiding Medical First Aid volgen.

Voor wie en wat houdt het in?

Deze opleiding is speciaal bedoeld voor de kapitein van een schip of de persoon die belast is met de medische handelingen aan boord. Deze persoon kijkt wat er aan de hand is, verleent eerste hulp en overlegt met een arts aan wal. Indien nodig kan de hulpverlener aan boord van het schip ook meteen overgaan tot medische handelingen.

Waar kun je opleiding volgen?

Deze training wordt door G4S verzorgd op de locatie in Heerenveen. De training duurt twee dagen en als je ervoor slaagt krijg je een certificaat dat 5 jaar geldig is. Om deel te mogen nemen aan de training dien je in het bezit te zijn van bepaalde papieren. Welke dit zijn en aan welke voorwaarden je dient te voldoen voor deelname kun je lezen op de website van G4S.

Win altijd eerst informatie in Als je denkt dat het verstandig is deze opleiding te volgen kun je eerst meer informatie inwinnen bij G4S. Indien het je wel aanstaat meld je je snel en eenvoudig online aan op een van de data die jou het beste uitkomt. G4S kan je uitleggen wat er allemaal gedaan wordt zodat je goed kunt bepalen of de cursus nut heeft voor jou als kapitein of medewerker op een schip.