Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Magic Clean voor perfect vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Voor specialistisch vloeronderhoud in Culemborg en omgeving doe je een beroep op Magic Clean. Magic Clean gaat daarbij niet over een nacht ijs en kiest aan de hand van een grondige analyse de beste manier van vloeronderhoud. Nadat inzicht is gegeven in de kosten gaat Magic Clean voor je aan de slag. Resultaat is een niet van nieuw te onderscheiden vloer. Magic Clean mag zich met recht specialist op het gebied van vloeronderhoud noemen en biedt perfect onderhoud voor alle vloersoorten.

Vloeronderhoud aan houten- en parketvloeren

Magic Clean beheerst alle fijne kneepjes van het vak als het gaat om professioneel vloeronderhoud. Het maakt de specialisten niet uit of er tapijt of vloerbedekking op de grond ligt of dat er onderhoud gepleegd moet worden aan houten- of parketvloeren. De specialisten weten altijd raad en maken van een doffe vloer weer een vloer om trots op te zijn.

Strippen en conserveren

De specialisten van Magic Clean plegen onderhoud aan vloeren middels machinaal schobben, terwijl parket en houten vloeren vakkundig geschuurd en behandeld worden. Ook voor werkzaamheden als het re-coaten van marmoleum of linoleum vloeren doe je nooit te vergeefs een beroep op Magic Clean, ook al erkend specialist in het strippen en conserveren van vloeren. Tapijt en vloerbedekking wordt door de geschoolde specialisten vakkundig gereinigd en natuurstenen vloeren krijgen van Magic Clean een behandeling die bestaat uit polijsten en kristalliseren. Magic Clean gaat altijd voor het beste resultaat en maken van elke vloer weer en glanzende vloer waarmee je weer even vooruit kunt.

Ook voor het reinigen van sanitair

Behalve kwaliteit is Magic Clean een bedrijf in vloeronderhoud die altijd nauwkeurig te werk gaat. Dat doen ze overigens ook als het gaat om het reinigen van sanitair want dat is de andere specialiteit van Magic Clean. Het regelmatig inschakelen van Magic Clean betekent dat de levensduur van je vloer verlengd wordt.