Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Over BMW en meer

Het automerk BMW is een Duits automerk, dat naast luxe auto’s ook nog motoren produceert. BMW is een afkorting die voor ‘Bayerische Motoren Werke’ staat. Het merk, nu vooral bekend van zijn auto’s, begon in 1918 als producent van vliegtuigen motoren. Het bedrijf is ontstaan in München, een stad in het zuidoosten van Duitsland. Niet alleen het automerk BMW valt onder de BMW-groep. Ook Rolls-Roys Motor Cars en Mini vallen onder de BMW-groep. De belangrijkste afzetmarkten van BMW bevinden zich momenteel in China, de Verenigde Staten en Duitsland.

Het X3 model

Recentelijk is de BMW X3 het showpaardje van BMW geweest, omdat het in de film “Black Widow”, geproduceerd door Marvel Studios, als auto heeft gediend die stunts uitvoerde. Dit was een uitstekende kans voor BMW om de capaciteiten van de X3 te tentoonstellen. Met piepende banden, scherpe wendingen, achtervolgingsscenes en topsnelheden komt de X3 goed uit de verf.

De auto is onlangs vernieuwd door BMW. De benzinemotoren zijn nu uitgerust met Mild-Hybride-technologie, en van de X3 is er een plug-in hybride versie beschikbaar. Zo volgt BMW de tijdsgeest van vergroening en vernieuwing.

Verschil zomer- en winterbanden

Het beschikbare aanbod van de BMW X3 velgen is erg uitgebreid. Er wordt namelijk een onderscheid gemaakt tussen de velgen voor winter- en zomerbanden. De verschillen tussen winter- en zomerbanden zitten voornamelijk in het profiel van de banden, en de samenstelling van het rubber waar de banden uit gemaakt zijn. Deze verschillen zijn van belang, omdat zomerbanden in de winter minder grip hebben op het wegdek. Dit komt door bijvoorbeeld weersomstandigheden zoals vorst. Het hebben van de verkeerde banden in het verkeerde seizoen kan gevaarlijke verkeerssituaties met zich meebrengen, zoals slipgevaar. De remweg wordt namelijk veel langer met een glad wegdek. U hoeft echter geen gevaar te lopen bij ons voor uw BMW X3 velgen, want ook voor winterbanden hebben wij de juiste velgen.