Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

De leukste strategie games van dit moment

Van alle genres en stijlen is er wel een game te vinden. Er zijn heel veel verschillende games op het moment en er komen steeds meer bij. Lees hier over de leukste strategie games van dit moment.

The Settlers

De Settlers zijn real time strategy games. Het doel is om in elk deel van de The Settlers rijk te worden met behulp van de grondstoffen en ook moet je het volk tevreden houden. Maar er zijn natuurlijk vijanden. Verdedig je rijk en je volk van de vijanden. Door grote legers te bouwen win je de strijd. In het nieuwste deel uit The Settlers reeks spoel je aan in een onbekende omgeving en moet je aan de slag gaan met alle grondstoffen die je hier kan vinden. Reis alleen of ga het avontuur aan met andere door middel van de multiplayer modus. Laat je rijk groeien en ontdek alle nieuwe functies die de strategy game je biedt! Bekijk de speciale History edition en start je avontuur!

Might & Magic Heroes 7

In de game Might & Magic Heroes 7 speelt het verhaal zich af tijdens de successieoorlog. De empress is vermoord en daardoor is de troon onbemand. Een burgeroorlog heerst in de Holy Empire, veel rivalen willen de troon innemen. Hertog Ivan wilt een eind maken aan de burgeroorlog en roept daarom raad van zijn zes trouwe adviseurs. Sluit je aan bij de Shadow Council en ga een onvergetelijke reis tegemoet. Speel in de fantasy universum met een sterk verhaal en herstel de orde! 

Anno 1800

Anna 1800 is een real time strategy game die je op de pc kan spelen. Sla je slag in het industriële tijdperk en ga het avontuur aan. Alle beslissingen die je maakt hebben invloed op de game. Ontdek de snel veranderende technologieën en bouw je eigen rijk op. De beste kenmerken van de reeks van Anno 1800 worden gecombineerd in de innovatieve gameplay. Laat zien wat je kan terwijl je een enorm rijk behoudt. En houdt de tegenstanders weg van je rijk.

Ubisoft 

Bekijk hier meer games op de website van Ubisoft en vindt de game die bij jouw past. En bekijk meer strategie games!