Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Meer mogelijk met e-learning

Met e-learning is veel mogelijk. Op de site staat een uitleg over het elektronisch leren oftewel, e-learning. Leren uit boeken is iets van vroeger, later kwam de CD-rom voor educatie, nu is dat een app. Een app kan meer functies hebben dan lesboeken omzetten op een e-reader. Het enige voordeel daarvan is dat de boekentas van een brugpieper niet zo zwaar hoeft te zijn, maar om opdrachten uit te voeren is de e-reader ongeschikt. Het ligt voor de hand dat e-learning middels een app groeipotentieel heeft. Boeken was, de e-reader is te beperkt, de CD-rom is al iets beter, maar de app heeft de toekomst.

Vaker de mogelijkheden van de tablet benutten

Met e-learning zijn er verschillende mogelijkheden. Een app is zo te maken dat deze kan functioneren zonder dat de tablet WiFi heeft. Maar die is ook zo te maken dat de app via de WiFi van school updates krijgt, oftewel de app haalt een nieuwe les op. Kortom, een tablet die niet aangesloten is op de WiFi kan wel degelijk geschikt zijn om van te leren. Het is een gegeven dat niet ieder huishouden goede WiFi heeft, en een ander gegeven is dat niemand wil dat een leerling buiten de boot valt. Door de huidige technieken is dat te voorkomen.

Software op maat is nu voor iedereen bereikbaar

E-learning is niet alleen voor scholen. Sowieso is software op maat niet alleen voor het onderwijs. Steeds meer bedrijven en stichtingen besluiten om een app te laten ontwikkelen door APPelit. Op de site staan enkele reviews van klanten waarvoor het bedrijf software op maat heeft gemaakt. Het kan vele doelen hebben, en misschien is een app laten maken voor jouw bedrijf, stichting, of instelling een slim idee. De site heeft een chatfunctie en daar kun je informeren. Eventueel kun je dat laten doen door de facilitaire dienst binnen je bedrijf, stichting, of instelling. Software op maat is nu voor iedereen bereikbaar.