Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Mereveld Utrecht

Als je op zoek bent naar een goede locatie voor een conferentie, congres, bedrijfsevenement, bruiloft of feest dan ben je bij Mereveld in Utrecht aan het juiste adres. Deze grote locatie is geschikt voor 40 tot maar liefst 700 bezoekers, dus voor zowel kleine als grote groepen geschikt. Daarnaast ligt Utrecht centraal in het land, zodat niemand lang hoeft te rijden om op deze plek te komen. Ook is er ruime parkeergelegenheid, zodat iedereen altijd de auto kwijt kan. Verder heb je bij Mereveld veel verschillende zalen, alle technische faciliteiten en culinaire hoogstandjes uit de eigen keuken. Dat maakt Mereveld een perfecte locatie.

De zalen

Mereveld kent veel verschillende zalen in verschillende stijlen, zodat er altijd een stijl tussen zit die past bij jouw conferentie, congres, evenement of feest. Daarnaast passen de stijlen goed bij elkaar, dus ook voor het afhuren van de hele locatie is Mereveld uitermate geschikt. Zo kent de locatie moderne en sfeervolle zalen met een open haard en kan je ook gebruik maken van de vele terrassen. Ook als je gaat voor een authentieke en gastvrije stijl is dat mogelijk of als het gaat om een stijlvol en chique feest of evenement. In elke zaal en op elk terras heb je een intieme sfeer, zodat je elkaar overal goed kan verstaan.

Bespreek de mogelijkheden

Of je nu gaat voor een zakelijk evenement, een feest of een bruiloft, bij Mereveld is het allemaal mogelijk. Voor alle evenementen is het mogelijk om via de website een brochure aan te vragen en deze in je mail te ontvangen. Als je enthousiast bent dan kan je contact opnemen met de locatie door te mailen, te bellen of het contactformulier op de website in te vullen. Samen met een van de medewerkers van Mereveld ga je in gesprek en worden de mogelijkheden besproken. Zo weet je precies waar je aan toe bent en zorg je gegarandeerd voor een mooi congres of feest of een onvergetelijke bruiloft.