Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Bouwhelm: veilig en verplicht op elke bouwlocatie

Bouwhelm

Iedereen weet waarschijnlijk wel dat je op een bouwterrein een bouwhelm moet dragen. Voor mijn werk kom ik regelmatig op bouwterreinen en ik kreeg dan altijd ter plekke een helm. Niet echt prettig of hygiënisch om een helm te moeten dragen die al door talloze mensen is gedragen maar veiligheid voor alles natuurlijk. De laatste keer had ik echter een helm waarvan de pasvorm niet zo goed was. Hij was veel te groot voor mij. Hierdoor  viel de helm af of hij zakte voor mijn ogen waardoor ik niets meer kon zien. Dat is niet zo veilig natuurlijk en het leek me ook niet echt de bedoeling.

Een eigen, goed passende bouwhelm van VDSteenXXL

BouwhelmIk besloot daarom om zelf een bouwhelm aan te schaffen zodat ik deze zelf mee kan nemen naar bouwterreinen en daar dan gewoon mijn eigen helm kan gebruiken. Omdat veel helmen mij te groot waren, besloot ik om eerst in een fysieke winkel te gaan passen. Zo kwam ik uit bij VDSteenXXL in Valkenswaard. Hier hebben ze een groot assortiment bouwhelmen. Ik heb ze gepast en de pasvorm is uitstekend door een speciaal veersysteem. Hierdoor valt de helm niet af en zakt hij ook niet voor je ogen. En natuurlijk voldoet hij aan alle veiligheidsvoorschriften.

Ook voor andere veiligheidsartikelen

BouwhelmIk ben nog steeds erg blij met mijn eigen bouwhelm. Ik heb inmiddels via de webshop nog een andere bestelt zodat ik er eentje in de auto kan laten liggen en de andere op kantoor kan laten. Zo heb ik altijd een helm bij de hand, ook als ik onverwacht een bouwterrein moet bezoeken. Naast bouwhelmen verkoopt VDSteenXXL ook allerlei andere veiligheidssystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ben jij hiernaar op zoek? Kijk dan even op de website van aljeveiligheid.nl of breng een bezoek aan de winkel in Valkenswaard.