Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Container transport voor verschillende doeleinden

RvH

Container transport is het vervoer van containers over land. Dat klinkt heel logisch maar zo eenvoudig is het niet. De meeste vrachtwagens hebben namelijk een eigen oplegger. Wanneer de vracht eerst via zee is vervoerd dan zit deze in zeecontainers. De overslag van de vracht naar een vrachtwagen kost dan tijd en is bovendien kostbaar. Met container transport kan de (zee)container zo vanuit de boot op de vrachtwagen gezet worden. Daarna brengt de vrachtwagen deze naar de plaats van bestemming. Dit kan binnen Nederland maar ook elders in Europa. Met container transport bespaar je dus tijd en geld.

Container transport

Container transport voor massa of bijzondere lading

Bovendien kun je met container transport veel goederen in een keer vervoeren. Zo kun je dus snel veel producten van A naar B vervoeren zonder dat je daar meerdere vrachtwagen voor nodig hebt. Dit bespaart dus ook tijd en geld. Ook voor bijzondere ladingen kunnen containers met afwijkende maten worden gebruikt.Is dat geval is het transport juist meer maatwerk dan massaproductie. Maar het geeft wel de mogelijkheid om een bijzondere lading te vervoeren. Container vervoer kan dus voor meerdere doeleinden ingezet worden.

Zeecontainers

Tot in de puntjes geregeld

RvH Dienstverlening kan dit container transport voor je verzorgen. Zij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van het aanvragen van eventuele vergunningen tot de eventuele begeleiding op de weg. Wat jouw bestemming ook is, RvH zorgt er voor dat jouw container op de juiste plek gebracht wordt.  Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met RvH en laat je informeren. De deskundige medewerkers vertellen je graag meer wat RvH in jouw specifieke situatie kan betekenen voor jou. Informeer dus snel naar de mogelijkheden.