Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Laptophouders online bestellen

Werkplekverbetering.nl levert ergonomische laptophouders die zorgen voor een gezonde en mooie werkplek. Een aantal modellen is speciaal ontwikkeld voor het Nieuwe Werken.

notebooksteun_d100_01_6685a87990f3dbb4258d9f22a4a3f7c3

Een ergonomische laptophouder bevordert productiviteit

Laptophouders verhogen het beeldscherm van de laptop en verkleinen de kijkafstand. Hierdoor is er veel minder nekbelasting en kan er veel comfortabeler worden gewerkt. Een ergonimische laptophouder met een documenthouder verhoogt ook nog eens de productiviteit.

 d300

Onafhankelijk onderzoek

 

Een nadeel van het gebruik van een laptop is dat u niet in staat bent om toetsenbord en beeldscherm onafhankelijk van elkaar te positioneren. Hierdoor is een ergonomische verantwoorde opstelling van toetsenbord (juiste afstand) en beeldscherm (juiste hoogte) niet mogelijk. Dit komt omdat het beeldscherm vast zit aan het toetsenbord.

 

Met een laptophouder kunt u het beeldscherm op de door u gewenste hoogte instellen. Hierdoor wordt de kijkafstand geringer en wordt het beeldscherm op de juiste hoogte gepositioneerd. Onnodige oog- en nekbelasting wordt zo voorkomen.

ergoq

Onderzoek toont aan dat het gebruik van een laptop in combinatie met een laptopstandaard, een externe muis en een aparte toetsenbord ruim 20% verbetering oplevert in comfort en 30% minder nekbelasting. Ook wordt de productiviteit 15% hoger door gebruik te maken van deze 3 hulpmiddelen.