Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Op weg met onze boot en een nieuwe Dynac accu Scherpenzeel

906_ACLPV SHD63539NNiet al te lang geleden hebben mijn man en ik een nieuwe boot gekocht. Het was al altijd onze wens om een kleine boot te hebben. Zo zouden we namelijk allerlei leuke uitjes kunnen ondernemen met onze kleinkinderen. Wel moesten we laatst op zoek naar een nieuwe Dynac accu Scherpenzeel voor onze boot.
De accu was namelijk beschadigd geraakt nadat de boot een hele tijd heeft stilgestaan. Blijkbaar hadden we dit kunnen voorkomen, door de accu eruit te halen. Dat was dus nu niet gebeurd, maar dat is natuurlijk makkelijk gezegd nadien. Hoe het ook moge zijn, we hadden in ieder geval een nieuwe accu nodig en het liefst zo snel mogelijk, want we wilden een uitje ondernemen en even gaan vissen met de kleintjes. We vroegen daarvoor eerst onze vrienden advies of zij wisten waar we terecht zouden kunnen voor zo een accu.

Het advies van onze vriend

Een vriend van ons heeft zelf een boot en heeft ons daarom laten weten dat we maar even een kijkje zouden moeten nemen op accu-expert.nl. Dit hebben we dan ook gelijk gedaan. Alles zag er erg goed uit en we hebben dan ook besloten gelijk telefonisch contact te zoeken. We hebben ze laten weten dat we een nieuwe Dynac accu Scherpenzeel nodig hebben en zij lieten ons weten dat ze die op voorraad hadden. We zijn er dan ook dezelfde dag nog naartoe gereden.
De service was erg goed. Ik vind altijd dat het veel zegt over een bedrijf als de medewerkers erg vriendelijk zijn en dat waren ze zeker. We zijn dan ook nog dezelfde dag vertrokken met een nieuwe accu. Voor iedereen vind ik dit een echte aanrader en een voordelig alternatief!