Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Bbz Alkmaar aanvragen

bbz Alkmaar

Dankzij de mogelijkheid om bbz Alkmaar aan te vragen, ben ik als eigen ondernemer verder kunnen gaan. Door de mogelijkheid om een Besluit Bijstandverlening Zelfstandige, via de gemeente aan te vragen heb ik mijn droom waar kunnen maken.

Een tijd terug kreeg ik te horen dat mijn baan ophield en ik op straat kwam te staan. Hoe zeer ik mijn best ook deed, het lukte mij niet om aan een andere baan te komen. Het werd niet rechtstreeks tegen mij gezegd, maar kreeg wel het idee dat ik met mijn 53 jaar, te oud was.

bbz Alkmaar

Een bbz Alkmaar aangevraagd

Omdat ik al een tijd met het idee liep om een eigen bedrijf te beginnen, leek deze droom in het water te vallen. Want voor een eigen bedrijf heb je geld nodig en dat had ik niet. Via een goede vriend kreeg ik de tip om eens bij Oxyz aan te kloppen. Dit schuldhulpverleningsbedrijf heeft veel voor mij en mijn nieuwe bedrijf kunnen betekenen. Want ondanks ik geen goed inkomen had, heb ik wel mijn droom uit kunnen voeren. Door het aanvragen van deze bijstandverlening, via de gemeente, wat een soort lening is, geheel renteloos, kon ik mijn bedrijf opzetten. Samen met de adviseur van Oxyz, is er gekeken wat ik allemaal nodig was om zo goed mogelijk mijn eigen bedrijf op te starten.