Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

De perfecte en veiligste brandkluis vindt u bij VDH safes

Bent u opzoek naar een brandkluis? Dan bent u bij VDH safes aan het juiste adres! Zij hebben een zeer ruim assortiment aan brandkasten en brandkluizen.

Zo kunt u ervoor kiezen om een kluis op maat te laten maken. VDH safes ontwikkeld al zo een 60 jaar innovatieve maatwerkoplossingen voor banken, retailers, overheid en bedrijven. VDH biedt een brandkluis in alle soorten, maten en prijsklassen. Of misschien bent u opzoek naar een betaalbare kluis om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak of brand? VDH safes heeft daarom ook een ruim assortiment occasions. De tweedehands brandkluis zijn doorgaans zo goed als nieuw. Ze worden technisch nagezien, opnieuw gespoten en afgeleverd met 2 jaar all-in garantie inclusief kwaliteitscertificaat. Ten slotte bieden zij ook een goede service en onderhoud. De professionele service afdeling heeft voor elk kluis probleem een passende oplossing.

VDH safes in sinds 1957 actief als producent en importeur van inbraak- en een brandwerende brandkluis. Koopt u een brandkluis bij VDH safes dan kiest u voor zekerheid.

Ook voldoen alle kluizen aan alle strenge Europese CEN normeringen. Door de goede kwaliteit kluizen en service is VDH safes uitgegroeid tot de nummer 1 van Nederland in maatwerk van kluizen en brandkasten.

De voordelen van brandkasten en kluizen kopen bij VDH safes

  • De zekerheid van een gecertificeerde specialist
  • U koopt direct bij de producent
  • Alle kluizen worden geleverd met kwaliteitscertificaat
  • Standaard 2 jaar all-in garantie
  • Occasions zijn technisch nagezien en opnieuw gespoten
  • Eigen sleutelmakerij