Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Fijne samenwerking met Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Clarity Cleaning

Sinds 3 jaar runnen ik en mijn beste schoolvriend samen een restaurant. Het was vroeger al een idee om samen een restaurant op te gaan richten. Toen we allebei het geld hiervoor hadden, besloten we dit daadwerkelijk ook te doen. Nu 3 jaar later beschikken we over een goedlopend restaurant in het centrum van Nijmegen. We draaien elke maand een goede omzet en we hebben zeer tevreden klanten. Dat is ook de reden dat we niks te klagen hebben. Alleen was er een jaar gelden wel één verbeterpuntje aan ons Restaurant. Zo kwamen we erachter dat de Wc’s en ramen niet schoon genoeg waren. We hadden dit al een beetje zien aankomen omdat we er zelf niet veel tijd aan hadden besteed. Dat komt vooral omdat we niet veel personeel in dienst hadden en hebben. We wilden de hygiëne toch verbeteren en daarom besloten we om een schoonmaakbedrijf in dienst te nemen.

Clarity Cleaning

Hoe we in contact kwamen met schoonmaakbedrijf Nijmegen

Het bedrijf dat we voor de hygiëne hebben benadert is schoonmaakbedrijf Nijmegen. We kozen voor dit bedrijf omdat veel mensen ons hier naar verwezen toen we ze de vraag stelden wat nou een goed schoonmaakbedrijf was. We namen daarom contact op in de vorm van een mail. Korttijdig kregen we al een reactie op onze mail met de vraag of we een keer wilden langskomen bij de vestiging van Schoonmaakbedrijf Nijmegen. Hiermee gingen wij als restaurant gelijk akkoord.

Clarity Cleaning

Wc’s en ramen pikschoon

Uit het gesprek is een mooi contract komen rollen. Een contract van 2 jaar wat betreft de hygiëne van ons pand. Ze beloofde dat ze ons van de beste hygiëne gingen voorzien. Nu we ze al een jaar in dienst hebben, hebben ze de belofte zeker waar gemaakt; de wc’s en ramen zijn steeds weer brandschoon.