Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Financial lease blijft handig voor iedere ondernemer

Als ondernemer wil je natuurlijk het beste hebben voor je personeel. Ook het vervoer voor het personeel wil je goed geregeld hebben. Wist je dat je met een Financial lease plan gemakkelijk je personeel kan voorzien van goed en betrouwbaar vervoer. Bij Finalease ben je verzekerd van veilig vervoer van tweedehandse bedrijfswagens. Ikzelf spreek puur uit ervaring dat het voor mij een bedrijf is die betrouwbaar goed blijft, óók de nazorg hoef je bij hun geen zorgen voor te maken.

100% betrouwbaar?logo2

Ja, Finalease beschouw ik al een betrouwbaar bedrijf waar ik met plezier mijn bedrijfswagen vandaan heb gehaald. Goede service en geheel duidelijk voor mij. Dit maakt het enorm makkelijk voor iedere ondernemer, veilige en goede service voor het personeel is een van de belangrijkste taken voor ondernemers.

De kosten voor de aanschaf.

btn_nieuwsbrief2

Finalease is het eerste bedrijf wat ik leerde kennen waar je geen aanbetaling hoef te doen bij het aanschaffen van een bedrijfswagen. Dat is denk ik een handig middel om nieuwe klanten te werven maar ook om het voor iedere ondernemer mogelijk te maken om bij hun een bedrijfswagen aan te schaffen. Een Financial lease plan opstellen bij hun is geen probleem en het wordt netjes en duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn voor jouw. Ikzelf ben al verkocht met de mooie tweedehandse bedrijfswagen, jij toch ook?