Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Gratis advies van BuitenGewoon

Het asfalteren van mijn bedrijfsterrein is een aantal jaren geleden niet goed gedaan. Er zaten al snel scheuren in het asfalt. Ik was op zoek naar een bedrijf die de scheuren professioneel en op een nette manier kon bijwerken. Ik vond het namelijk niet nodig om mijn hele terrein opnieuw te laten asfalteren. Na contact op te nemen met BuitenGewoon zijn zij bij mijn terrein wezen kijken. De medewerker van BuitenGewoon gaf mij erg professioneel advies. Hij vertelde mij dat samen met de hulp van alle gespecialiseerde medewerkers de scheuren uit het asfalt zouden verdwijnen.


Reparatie bedrijfsterrein

Binnen een aantal dagen stond er een team van professionele BuitenGewoon vakmannen op mijn bedrijfsterrein. Met de modernste voertuigen hebben zij ervoor gezorgd dat de scheuren in het asfalt zijn verdwenen. Ik ben erg blij dat ik er niet voor het gekozen om mijn terrein opnieuw te laten asfalteren. Door het terrein te laten repareren ben ik minder geld kwijt en ziet het terrein er weer als nieuw uit!

Tevredenheid

Ik ben zeer tevreden met het werk wat BuitenGewoon heeft geleverd. U vindt niet snel een ander bedrijf die zo snel en zorgvuldig asfalt repareert. Naast het professionele werk zijn de medewerkers erg vriendelijk. Ze houden erg rekening de mening van de klant en geven u altijd advies. Eerlijkheid is erg belangrijk voor BuitenGewoon. De bedrijfsnaam BuitenGewoon staat voor meer dan het normale. Dit is ook precies wat u van dit bedrijf kunt verwachten. Buitengewone resultaten, Buitengewone service en Buitengewone kwaliteit van alle soorten projecten en diensten. Asfalteren doet u bij Buitengewoon!