Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Harde schijf vernietigen voor je eigen privacy

Vernietiging van harde schijven

Een harde schijf vernietigen is belangrijk om je gegevens veilig te houden. Een harde schijf is een vast onderdeel in elke computer. Het is een opslagapparaat en je kan als gebruiker zelf je gegevens voor een langere tijd opslaan. Hierbij kun je denken aan foto’s en video’s, maar ook het besturingssysteem, bijvoorbeeld Windows. Hierdoor is een opslagapparaat erg belangrijk en onmisbaar, want zonder een besturingssysteem kan je niet met een computer werken. Een harde schijf staat vol vertrouwelijke gegevens. Je wilt natuurlijk niet dat die in verkeerde handen vallen, daarom moet je kiezen voor een datavernietiging service. De harde schijven worden snel vernietigd, veilig en volgens de regelgeving. Je kunt altijd een afspraak maken om dit te laten doen. Voor maar een paar euro kies je voor zekerheid en zal er niks gebeuren.

vernietiging harde schijf

De 2 opties van harde schijf vernietigen

Je kunt je harde schijf op twee manieren vernietigen. Ze kunnen het bij jouw op locatie doen met de mobiele harddisk shredder, of ze nemen de harde schijf mee naar een bedrijfsruimte.

1.   Op locatie komen ze langs met de mobiele harddisk vernietiger, zo kan je met eigen ogen zien hoe alle schijven veilig vernietigd worden.

2.   Als ze de schijven ophalen halen ze de schijven bij jouw bedrijf op en vernietigen ze in de beveiligde bedrijfsruimte in Uden. Ze plaatsen de harde schijven in speciaal verzegelde containers. In de bedrijfsruimte vernietigen ze de harde schijven met een vaste date shredder. 

Als je harde schijven nog in de computers zitten, worden die er kosteloos uitgehaald.