Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

HDMI kabel van RU connected

ru-connected-logo

Welke HDMI kabel je ook wilt hebben, bij RU connected bieden ze je deze in veel verschillende soorten en maten aan. Voor een HDMI kabel van RU connected hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Ze leveren kwalitatief goede kabels tegen een betaalbare prijs.

De lengte van de kabel
De lengte van de HDMI kabel van RU connected kan uitermate verschillend zijn en het verdient de voorkeur om een zo kort mogelijke kabel te gebruiken, omdat die de kans op ruis en storingen beperkt. Meet, voordat je een HDMI kabel aanschaft, eerst hoe lang deze moet zijn. Het is namelijk niet nodig om een veel te lange kabel te kopen, die ligt alleen maar in de weg als je een beetje pech hebt komt het de kwaliteit van het beeld en geluid ook niet ten goede. Je kunt bij RU connected kiezen voor een HDMI kabel in de volgende lengtes: 0,5 meter, 1 meter, 2 meter, 3 meter, 5 meter en 10 meter.

Compatibiliteit
De HDMI kabel van RU connected past ook op al wat oudere apparatuur, mits deze voorzien zijn van een HDMI aansluiting. Als je deze niet hebt, dan zijn ook verschillende koppelstukken te verkrijgen waarmee je een HDMI aansluiting aan een andere kabel kunt bevestigen, maar dit komt niet altijd de kwaliteit van het beeld en geluid ten goede. Het is het beste om een kabel te kopen die rechtstreeks in zowel de bron als de receiver past, zonder dat je hiervoor nog andere onderdelen hoeft te gebruiken. Soms is er geen andere mogelijkheid, omdat je het apparaat dat je hebt, gewoon wilt blijven gebruiken. Als daar dan geen HDMI poort op zit, kun je weliswaar een HDMI kabel aansluiten door middel van een koppelstuk, maar dan wordt er geen optimale kwaliteit van beeld en geluid gegarandeerd.

Materiaal van de HDMI kabel van RU connected
De kabels die je bij RU connected kunt aanschaffen worden uitsluitend gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen en worden verkocht tegen een aantrekkelijke prijs. Deze prijs valt lager uit dan bij andere handelaren in kabels, omdat er geen gebruik gemaakt wordt van tussenhandel. De HDMI kabels worden voorzien van een volledig metalen behuizing van de connector. De connector is verguld en zorgt zo voor een betere geleiding en is daarmee ook beschermd tegen corrosie. De volledige kabel is verder voorzien van een geweven buitenlaag.

19-aderig
De 19-aderige kabels zijn onderverdeeld in 5 groepen, die allemaal voorzien zijn van een dubbele beschermlaag. De combinatie van de beschermde connector en de groepen waarin de aders gelegen zijn, zorgt ervoor dat er zo min mogelijke storingen van buitenaf mogelijk zijn.

Verschillende kabels bij RU connected
Op de website van RU connected heb je een ruime keuze in HDMI kabels, maar mocht je op zoek zijn naar een andere kabel, dan hebben ze die ook voor je in te assortiment. Weet je niet goed welke kabel je nodig hebt of welke je het beste kunt kiezen? Informeer dan eerst naar de mogelijkheden. Ze leggen deze graag aan je uit.