Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Het leukste vakantiewerk in Scherpenzeel

In de vakantie kan het zijn dat je tijd over hebt. En die misschien wilt besteden om geld te verdienen. Wil jij werken in Scherpenzeel? Lees hier over het leukste vakantiewerk in Scherpenzeel.

Medewerker plantenkwekerij 

Bij dit vakantiebaantje krijg je genoeg flexibiliteit en mag je volledig meedraaien. Als je ervan houdt om je handen uit de mouwen te steken is dit zeker iets voor jou. Je krijgt veel te maken met verschillende taken. Je pakt alle werkzaamheden die bij een kwekerij horen zelfstandig of samen met een ander op. De volgende werkzaamheden zul je vooral veel doen: het poten van plantjes, plantjes inpakken, sorteren, stickeren, etiket kaartjes en steken. Bekijk de website van Verdowerkt voor meer informatie. 

Cateringmedewerker

Als hard werken geen probleem voor je en je graag werkt met allerlei mensen om je heen, is dit werk misschien wel iets voor jou! Je kunt op veel verschillende locaties aan de slag. Je kan bijvoorbeeld bij festivals of andere evenementen aan het werk. Je kunt dit allemaal bespreken om zo te kijken naar jouw voorkeuren. Je helpt tijden de werkdag mee aan bijvoorbeeld het organiseren van de perfecte lunch. Daarna bedien je de gasten en daarna maak je alles samen met de collega’s weer schoon. Het is belangrijk dat je goed kan doorwerken en dat je het niet erg vindt om soms meer uren te werken. Bekijk de website van Verdowerkt voor meer informatie.

Campingmedewerker onderhoud

Lijkt het jou leuk om vakantiegangers een onbezorgde tijd te bezorgen? Dan is de vacature als Campingmedewerker onderhoud misschien wel iets voor jou! Je gaat aan de werk op een camping bij jou in de buurt. Je repareert samen met een collega technische problemen. Naast reparaties uitvoeren help je ook met het schoonhouden van de camping. Je wordt ook ingezet om te snoeien, maaien en harken. Bekijk de website van Verdowerkt voor meer informatie.

Verdowerkt

Bekijk de website van Verdowerkt voor meer informatie over deze en meer vacatures. Er zit vast wel een leuk vakantiebaantje voor jou tussen!