Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Hydrauliek ventielen aanschaffen

KTS Techniek

KTS Hydraulics is het bedrijf waar wij altijd onze hydrauliek ventielen aanschaffen. Hier kunnen wij altijd terecht met onze vragen en de aanschaf voor onderdelen. Dit bedrijf is gespecialiseerd in deze techniek en hierdoor kan je hier ook terecht voor maatwerk en revisies.

Laatst hadden wij een probleem met één van onze machines, maar samen met Kiewiet Techniek en Service, zoals KTS voluit heet, zijn we tot een oplossing gekomen. Door het vervangen van een bepaald onderdeel loopt deze machine weer als een trein. Om verdere problemen te voorkomen hebben wij dit bedrijf ook ingeschakeld voor onderhoud. Hierdoor voorkomen wij dat machines stil staan en hierdoor een productie verlies is.

revisie

Diverse hydrauliek ventielen hier te verkrijgen

Vooral een overdrukventiel is erg belangrijk. Deze kan ervoor zorgen dat een bepaalde druk in een machine niet teveel kan worden. Mocht dit wel het geval zijn, dan zal dit ventiel openen, waardoor de druk weg kan gaan. Hiermee voorkom je een hoop ellende.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in diverse technieken. Hierbij is het ook mogelijk om diverse las- en constructiewerk, van noodreparaties tot complete hallenbouw uit te besteden. Zij beschikken over een eigen werkplaats, met diverse apparaten om een klus uit te voeren.

KTS Hydraulics

Revisie uit laten voeren

Laatst kregen wij wederom problemen met één van onze machines. Ondanks het jaarlijkse onderhoud gebeurde het toch dat een machine vast kwam te lopen. Bij controle bleek dat er een stang niet goed meer was en deze hebben wij laten vervangen door middel van een revisie uit te laten voeren.