Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Inhoud opleiding Basiskennis Boekhouden (BKB)

De Fabius BKB opleiding staat voor Basiskennis Boekhouden. Sommige mensen hebben een talenknobbel. Andere mensen zijn geïnteresseerd in boekhouding. Ben jij iemand die graag met cijfertjes werkt? Was jij degene die de financiën op orde hield binnen jouw sportclub? Deze opleiding zal jouw kennis doen vergroten. De lessen zullen ingaan op de verschillende wijzen van boekhoudkunde. Ook weet je aan het eind hoe je de administratie het best op orde houdt, zodat er geen financiële verliezen meer geleden kunnen worden.

De lesmogelijkheden van Fabius Opleidingen

In Nederland vind je de opleiding op veel verschillende locaties. Hierdoor kan je misschien wel op de fiets! Fabius Opleidingen draait al meer dan dertig jaar mee in het onderwijs. Er zijn jou veel mensen voorgegaan en hebben met succes en tevredenheid de deur weer gesloten. Bij Fabius Opleidingen krijg je nog klassikaal les en voor de studie BKB zullen er tien lessen zijn. Hiervoor ga je eenmaal per week een ochtend of een avond naar locatie. Er zal begeleiding zijn van een docent en daarnaast doe je een klein stuk leerwerk zelfstandig en in eigen tempo thuis. 

Ik ben klaar, wat nu?

Ben jij één van de vele gelukkige die na een kleine drie maanden zijn examen behaald en naar huis mag met het diploma? Gefeliciteerd! Je kunt op zoek naar werk, er is ongelooflijk veel vraag naar boekhoudkundige medewerkers. Je hebt ook de mogelijkheid om door te leren. Fabius Opleidingen biedt na BKB nog een tweetal andere vervolgopleidingen aan. Zo kun je kiezen voor Basiskennis Calculatie of het Praktijkdiploma Boekhouden. Uiteraard zijn er ook de herhaaldelijke bijscholingen. Je bent eigenlijk nooit uitgeleerd!