Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Koffie Aroma Club zorgt voor de lekkerste koffie

Wilt u u werknemers een goede koffie ervaring geven? Dan is het belangrijk dat u een goede koffie machine koopt. Dit doet u natuurlijk bij de koffie Aroma Club. Zij hebben de beste kwaliteit machines en alle toebehoren!

Wat is belangrijk voor koffie op het werk?

Ten eerste is het erg belangrijk dat u voor de aanschaf van een machine weet hoeveel mensen koffie drinken op een dag en het aantal koppen in totaal. Daarnaast moet er een toegankelijke koffieboon gekozen worden zodat het personeel en klanten een goede koffie ervaring beleven. Ook is er een goed onderhoudscontract nodig zodat u verzekerd bent van een goed onderhouden machine. Zo verlaagt u de kans op storingen en verlengt u de levensduur van de machine. Ten slotte is het belangrijk om te weten dat Jura en WMF een productassortiment hebben waarmee alle kantoren perfect worden bediend. Oftewel, voor alle kantoren bieden we een maat oplossing.

Verschillende machines

Bij de koffie Aroma Club hebben ze koffie machines voor op het werk van vele bekende merken zoals Melitta, Schaerer, WMF en Jura. Voor alle soorten kantoren heeft de koffie Aroma Club een geschikte machine. Ieder kantoor is uniek in zijn samenstelling en wensen. Daarom is het belangrijk om een advies op maat te ontvangen wat betreft de keuze voor een koffiemachine op het werk. Ze hebben koffiemachines voor kleine kantoren met 5-20 medewerkers. Ook kunnen ze koffiemachines leveren voor grote kantoren met honderden mensen in dienst.