Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Kun je van afval naar grondstof?

Is het mogelijk om van afval naar grondstof producten te verwerken? Wij hebben bij ons op het kantoor aardig wat rotzooi wat door ons niet meer gebruikt wordt. Om dit nu direct in de prullenbak te gooien vind ik persoonlijk zonde. Naar mijn mening moet dit zeer eenvoudig te recyclen zijn toch? Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een inzameling waarbij dit mogelijk gemaakt wordt. Met name onze gebruikte mixers en dergelijke vind ik zonde om weg te gooien. Ik ben van mening dat dit nog makkelijk te gebruiken is door andere.

Akwadraat

Enfin, mijn zoektocht op het internet heeft succes geboekt! Ik ben namelijk terecht gekomen op de website van Akwadraat. Natuurlijk hebben wij frituurvet wat op gegeven moment niet meer door ons gebruikt kan worden. Om dit weg te gooien vind ik zonde aangezien ik al wist dat dit hergebruikt kan worden in andere producten.

Afspraak gemaakt

Uiteindelijk ben ik op de website van Akwadraat gaan lezen en heb ervoor gekozen om hier een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak kan ik onze wensen bespreken en inzien of dat zij ons ermee van dienst kunnen zijn. Gelukkig was dit geen enkel probleem en binnen no time werd het voor ons geregeld. De belangrijkste regel is nu bij ons dat je van afval naar grondstof kan werken!