Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Luchtvracht China realiseren?

Heb je een groot pakket dat verzonden moet worden naar China? Dus je bent op zoek naar luchtvracht China, dat is te vinden en te realiseren bij het bedrijf Your Cargo Contact. Dit bedrijf is sinds 2003 gevestigd in Amsterdam (dicht bij Schiphol Airport) en het is gespecialiseerd in het distribueren van alles soorten goederen op particulier en zakelijk gebied. Dit kan via Luchtvracht China, maar het bedrijf vervoert ook via de weg of via de zee. Luchtvracht China, dat moet betekenen dat er op bepaalde bestemmingen ook vestigingen moeten zijn. Zo kun je in China terecht bij een kantoortje waar je je wensen en behoeften vermeld, zodat de werknemers in dat kantoortje daar optimaal op in kunnen spelen. Wat betreft de kosten, die verschillen erg per bestemming en manier van vervoer, benader het bedrijf even door te mailen of te bellen en kom meer te weten over alles en nog wat! Een handig middel is track and trace, dit betekent dat je je zending alledaags kan volgen en kan zien waar het ergens is.

Mijn ervaring

Mijn ervaring met luchtvracht China is erg positief. Ik ben een bedrijfje gestart in China en koop soms nog eens spullen in via Nederland. Dit betekend dat deze spullen ook in China terecht moeten komen. Dit realiseer ik met luchtvracht China Your Cargo Contact. Ik benader het bedrijf en vertel wat er moet gebeuren. Verder regelt het bedrijf alles. Ze laten mij vroegtijdig weten wanneer de goederen aankomen. Perfecte communicatie!

Ik ben super blij met een bedrijf als Your Cargo Contact en ik adviseer andere mensen om Your Cargo Contact ook te benaderen!