Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Orderpicking bij Packstore.nl

Heeft u een eigen webshop? En wilt u de orderpicking van uw goederen laten uitbesteden aan een specialistisch bedrijf? Dan raden we u aan om dit te doen via Packstore.nl orderpicking bij Packstore.nl/ levert een hoop voordelen op. Benieuwd wat deze voordelen zijn? In deze blog vertellen we u hier alles over, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Voordelen orderpicking bij Packstore.nl

Packstore is de specialist in e-fulfilment en co-packing. Naast dat u uw inpakwerkzaamheden kunt laten uitbesteden bent u hier ook aan het juiste adres voor orderpicking. Dit kan flink veel voor uw bedrijf opleveren. Zo kunt u door uw orderpicking uit te besteden bij Packstore.nl meer tijd overhouden voor andere werkzaamheden. Daarnaast weet u zeker dat het werk op een juiste manier wordt verricht, want bij Packstore.nl werken alleen specialisten die zich voor de volle 100% inzetten om de werkzaamheden op een juiste manier uit te voeren.

Goederen opslaan?

Packstore beschikt over een groot magazijn. Hierdoor is het mogelijk om uw goederen in het magazijn op te slaan. Indien gewenst is het mogelijk dat dit bedrijf uw goederen ophaalt, en bij u aflevert. Ook is het mogelijk dat Packstore het logistieke gedeelte van u overneemt.

Offerte op maat voor orderpicking

Wilt u graag uw orderpicking laten uitbesteden aan Packstore.nl? Maar wilt u eerst weten met welke kosten u rekening moet houden? Dan raden we u aan om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen. Dit kan snel en eenvoudig via de website van het bedrijf. Zo heeft u meteen inzichtelijk met welke prijs u rekening moet houden.

Meer weten over orderpicking bij Packstore.nl?

Bent u na het lezen van deze blog nieuwsgierig geworden naar meer informatie? En wilt u daarom meer weten over orderpicking bij Packstore.nl? Neem dan contact op met het bedrijf. Dit kan zowel via de mail als via de telefoon. De medewerkers staan u graag te woord en geven u advies zodat u precies weet wat u kunt verwachten.