Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Tekstbureau Dordrecht, welkom bij Stentor!

Stentor

Tekstbureau Dordrecht of beter bekend als Stentor staat graag voor je klaar. Het is onwijs belangrijk om een opdracht naar behoren te lezen. Zo weet je zeker dat de tekst klopt met hetgeen wat er eerder is genoteerd. Of dat dit nou gaat om het schrijven van een gehele nieuwe website tekst, of je houdt het graag bij een nieuwe brochure. Dit bedrijf weet immers als geen ander hoe belangrijk het is! Hier kan ik je alles over vertellen. Dit omdat zij recent een prachtige brochure voor ons hebben weten te maken.

Tekstbureau DordrechtEen begin maken is altijd lastig

Vanaf het moment dat wij op het idee kwamen om dit te realiseren zijn wij gaan brainstormen. Alle ideeen die wij konden bedenken werden genoteerd. Bovendien hadden wij al een geschikte thema gevonden waar wij aan wilde houden.

Tekstbureau Dordrecht hielp erg goed!

Aangezien wij het meeste al hadden bedacht, kregen wij het maar niet voor mekaar om iets qua tekst op papier te zetten. Op de een of andere manier klapte wij op dat moment dicht en dat was niet de bedoeling. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar tips die ik kan gebruiken. Het liefst een wat oudere brochure van een ander waar ik de tips vanaf kan halen. Tijdens mijn zoektocht op het internet naar informatie, kwam ik terecht op de pagina van Stentor. In de eerste instantie had ik hier helemaal niet aan gedacht! Het uitbesteden van een artikel voor een brochure. Ik heb er wel direct voor gekozen om dit bedrijf te contacteren. Niet zozeer om meteen de opdracht te geven, maar wel het feit dat ik opzoek was naar informatie.Boek

De opdracht had ik, na goedkeuring van de factuur, uitbesteedt aan dit bedrijf. Nog geen dag later heb ik de eerste inzage al mogen ontvangen en daar ben ik onwijs tevreden over.