Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Telefoonzaak Arnhem beste in de markt

VidaPhone

telefoonzaak ArnhemIn de zomervakantie ben ik naar een mooi eiland op vakantie geweest. Ik ging dit keer in mijn eentje op vakantie. Ik ging naar de Canarische Eilanden om precies te zijn. Hier ging ik heen om maximaal tot rust te komen na een jaar hard werken. Het was een heerlijke vakantie en ik was na terugkomst ook volledig uitgerust. Op de eilanden is er wel een klein ongelukje gebeurt waar ik dan eerlijk gezegd toch van baalde maar het heeft niet mijn vakantie verpest.

Voortaan maar een zwembroek zonder broekzakken

Mijn telefoon raakte namelijk defect toen ik met veel plezier de zee in rende. Dit kwam omdat de telefoon zich nog in die broekzak van mijn zwembroek bevond. Om de telefoon in mijn broekzak te laten was een erg stomme fout van mij. Ik had er totaal niet bij nagedacht dat ik binnen een paar ogenblikken het water in ging. Nu de telefoon waterschade had opgelopen weet ik zeker dat ik nooit meer een zwembroek aantrek met zakken. Dat voorkomt al een hoop.

 

Telefoon moest gemaakt worden

Toen ik terug was in Nederland moest de telefoon natuurlijk gemaakt worden. Omdat ik zelf in Arnhem woon wist ik wel dat er een aantal zaken in het centrum zitten die aan reparaties van telefoons doen. Ook bij telefoonzaak Arnhem. Hier was ik al een aantal keren geweest voor reparaties, helaas. Bij binnenkomst bij telefoonzaak Arnhem vertelde ik wat er gebeurt was en de medewerkers wisten er gek genoeg meteen raad mee. Volgens de medewerker zou de reparatie wel wat geld kosten maar zoals als hij heb je dan ook wat. Ik kon de telefoon vervolgens al na een kleine twee uur weer ophalen bij telefoonzaak Arnhem. Ik ben erg tevreden over de winkel want ze hebben er voor gezorgd dat mijn telefoon het weer uitstekend doet.

telefoonzaak Arnhem