Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Tussenvloer van kwaliteit en kracht voor op de zaak

Anera

TussenvloerEen Tussenvloer kun je laten plaatsen in het magazijn. Hiermee kun je op de ruimte besparen en zul je merken dat het ook nog eens erg efficiënt is! Bovendien zijn de kosten om deze vloer te laten plaatsen een stuk aantrekkelijker dan dat jij denkt. Zelf heb ik onlangs gebruikt gemaakt van deze geweldige dienst! Dit nadat wij begonnen te merken dat de ruimte in het magazijn te klein werd. Nu hebben wij er in de eerste instantie voor gekozen om wat minder spullen in te kopen. Alleen was dit geen oplossing aangezien wij het probleem dan verleggen.

Mijn zoektocht op het internet naar een oplossing

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar bruikbare tips. Al vrij snel kwam ik erachter dat je met een tussenvloer ook de ruimte goed kan benutten. Nu moest ik dan nog wel een bedrijf zien te vinden die dit voor ons kan realiseren. Tijdens mijn zoektocht ben ik terecht gekomen op de website van Anera. Hier merkte ik al meteen op dat dit bedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring. Zodoende heb ik bij dit bedrijf een offerte op laten maken. Al vrij snel konden zij bij ons langskomen om de afmetingen op te nemen. Als zij dit hebben gedaan, dan is de offerte bruikbaar en zul je een precies bedrag zien.

Een tussenvloer laten plaatsen

Tijdens het bekijken van de mogelijkheden bij ons in het magazijn werd ik er gewoon enthousiast van. Ik kon niet wachten totdat zij bij ons aan de slag gingen om het werk te verrichten. Dan had ik de offerte nog niet eens gezien!

constructie

Gelukkig had ik de offerte al vrij snel in ontvangst mogen nemen. De prijzen waren perfect en hier heb ik dan ook akkoord voor gegeven. Nog geen week later waren zij al bij mij druk aan de slag om de tussenvloer te plaatsen.