Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Verticale muis kopen

Verticale muis

Verticale muis, of ook bekend als de ergonomische muis, wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt. In tijden dat bijna iedereen dagelijks met een computer aan het werk is, is deze muis haast onvoorstelbaar. Dit model is namelijk zo gemaakt dat je op een verantwoordelijke manier de muis kan vasthouden. Hierdoor ontlast je als het ware de polsen. Omdat ik al een tijd met vage klachten rond liep, ben ik overgestapt op dit model muis. In het begin moest ik er een beetje aan wennen, maar nu wil ik niet anders meer.

Via de website van Ergonomique is veel mogelijk. Je kan hier veel producten kopen, die allemaal op een ergonomische manier zijn ontworpen. Want ook een special muismat met een polssteun voor de polsen kan je hier kopen. Wat te denken aan een voetenbankje, als jij aan jouw bureau zit te werken. Op deze manier kan jij ook jouw voeten in een andere positie zetten, dan plat op de grond. Verticale muis

De verticale muis uit proberen

Omdat ik nog nooit met een muis heb gewerkt die omhoog staat was ik best wel nieuwsgierig. Natuurlijk heb ik in de winkel wel eens zo een model in handen gehad, maar had er nog nooit mee gewerkt. Voordeel van de Ergonomique shop is dat je hier een proefpakket kan bestellen. Hierin zitten verschillende muizen die jij voor een bepaalde tijd mag uitproberen. Zo weet je zeker dat jouw aankoop geslaagd zal zijn. Voor bedrijven is het mogelijk om meerdere modellen te proberen. Ook polssteunen kunnen in een proefpakket worden aangeleverd.

Inmiddels is ons hele bedrijf voorzien van producten die ervoor zorgen om klachten tijdens het werken achter een computer te minimaliseren. Wil jij weten welke producten hier allemaal te koop zijn, neem dan een kijkje op hun website voor de mogelijkheden.

Verticale muis