Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Voor het eerst Samsung Signage Stofware gebruikt

samsung signage software

Ik ben manager bij een middelgroot kleding bedrijf en deze zomer mogen we eindelijk beginnen met het renoveren van onze winkel! Ik heb hier erg lang naar uitgekeken. Een aantal weken geleden ben ik namelijk in contact gekomen met IP Digital. Na even kort met ze aan de telefoon hebben gezeten was ik erg geïnteresseerd in hun Samsung Signage Software. Voor de etalage van de winkel wil ik namelijk twee grote schermen hebben voor digitale reclame. Mensen worden toch meer getrokken naar bewegende beelden dan een kartonnen bord met letter erop.

Fijne begeleiding en duidelijke software

Voordat er ook maar iets van start gaat, legt Ip Digital je uit wat ze allemaal voor je kunnen betekenen. Naast Samsung Signage Software bieden ze bijvoorbeeld ook trainingen aan! Ze voeren eerst een retail scan uit. Tijdens deze scan komen alle wensen en eisen aan bod maar ook de doelen die je wilt behalen met de nieuwe displays worden in kaart gebracht.

Als de scan compleet is en er een keuze is gemaakt voor de displays, word de Samsung Signage Software uitgelegd. Het is een erg makkelijk te gebruiken programma waar je je displays mee bediend. Het programma werkt met een cloud systeem dus je kunt overal ter wereld je displays aanpassen, mits je internet verbinding hebt natuurlijk!

Ik ben erg tevreden met de displays en ze trekken veel nieuwe klanten!