Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Voor iedere ondernemer een kassa op maat

Een kassa is een onmisbaar onderdeel van ongeveer iedere winkel. Er is geen makkelijkere manier om in- en uitgaven te beheren. Maar niet iedere onderneming heeft baat bij eenzelfde kassasysteem: een kleine winkelier heeft bijvoorbeeld andere wensen dan een horecazaak of een groothandel. Voor iedere onderneming is er een passend systeem dat op een handige manier financiën bijhoudt.

Voorbij de traditionele kassa
De kassasystemen van kassazaak gaan voorbij de ‘ouderwetse’ taak van de kassa: het bijhouden van inkomsten, de hoeveelheid producten die je verkocht hebt en de hoeveelheid geld die aan het eind van de werkdag nog in de kassalade ligt. Uiteraard behoren deze taken nog steeds tot de kern van ieder kassasysteem en zal dat ook nooit veranderen, maar de kassasystemen van Kassazaak kunnen meer, veel meer. En de mogelijkheden zijn legio: zo kan het systeem voor een veelvuldig verkocht product een bestelvoorstel aanmaken. Zo wordt voorkomen dat dit populaire product bij de volgende leverantie wellicht te weinig aangeleverd wordt. Voorheen moest dit allemaal handmatig gebeuren, die tijd kan nu bespaard worden.

Meer dan ‘slechts’ een kassa
De geavanceerde systemen van kassazaak nemen je veel werk uit handen, bovenstaand voorbeeld is slechts een van de velen. Of het nu gaat om het bijhouden van een omzet- of winstmargebestand of het bijhouden van een afzet per postcodegebied (als u werkt met klantenpasjes); Kassazaak heeft een oplossing voor jouw bedrijf. De nieuwe geavanceerde kassa heeft invloed op bedrijfsprocessen waarvan u het voorheen niet eens voor mogelijk hield. Een modern kassasysteem ondersteunt jouw onderneming, waardoor het personeel meer tijd heeft voor andere zaken. Want een onderneming blijft in de eerste plaats nog altijd mensenwerk, en een slim kassasysteem dat uw personeel ontlast kan veel verschil maken.

Verschillende systemen
De kassasystemen die aangeboden worden bij Kassazaak kunnen eigenlijk onderverdeeld worden in drie categorieën. Zo hebben we allereerst een horecasysteem, dat –de naam zegt het al- uitermate geschikt is voor een horecazaak. In de horeca is het vaak hard werken en worden er lange dagen gedraaid. Het is dan handig om aan het eind van de dag de administratie uit door je moderne en accurate systeem te laten doen, in plaats van alles handmatig uit te rekenen. Stapels bonnetjes zijn dus verleden tijd.

Maar ook in de detailhandel is het hebben van een modern kassasysteem een absolute must. In een organisatie waarbij een grote in- en uitstroom van producten plaatsvindt, is het wel zo handig om een systeem te hebben dat daar mee om kan gaan. De kassasystemen voor de retail staan in direct contact met het voorraadbestand, en dus kan er bij veelvuldige verkoop meteen een nieuw product worden besteld. Zo kom je nooit meer zonder voorraad te zitten en ben je altijd voorzien van actuele informatie betreffende de huidige voorraadadministratie. Dus of je nou een horecazaak of een winkel beheert, of wellicht een compleet andere onderneming: er is altijd een passend systeem. Daarnaast kan een bestaand systeem altijd naar wens aangepast worden, waardoor het nog beter aansluit bij jouw bedrijf.