Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Voorzie een aansteker van je bedrijfslogo

vuur

Het zijn de meest gebruikte relatiegeschenken die er zijn, al jaren zijn aanstekers populair om weg te geven en erg leuk om te krijgen. Omdat er zoveel verschillende modellen zijn vind je altijd wel een exemplaar wat bij je bedrijf past, van zeer voordelig tot luxe exemplaren die je kunt laten graveren. Er zijn zelfs aanstekers in de webshop van aanstekers.nl die verschillende functies hebben, leuk om cadeau te doen bij een bepaald pakket. 

Kies je eigen opdruk

Met aanstekers kun je veel mensen bereiken, gebruik je ze om weg te geven ter promotie dan kun je een eigen tekst of afbeelding erop laten drukken. Lucratief om ze weg te geven aan bezoekers in een winkelcentrum bijvoorbeeld, zo bereik je snel veel mensen en wordt de naam van je onderneming snel bekender. Al voor een voordelige prijs kun je een aansteker kopen, voor de kleine ondernemers zijn er ook kleine aantallen beschikbaar die je kunt laten bedrukken.

aanstekers

Perfect voor op de beurs

Wanneer je op de beurs staat kom je altijd in contact met mensen die interesse hebben in je producten, aanstekers zijn een perfect relatiegeschenk om cadeau te doen. In elke branche kunnen ze worden gebruikt, verschillende modellen maken dit mogelijk. Kies voor een aansteker met opener, perfect om bij een tuinparty je eigen opener bij je te hebben. Maar ook om een bbq aan te steken zijn er modellen aanwezig, kies het goede model en doe er je voordeel mee om je klanten bij te maken en te binden aan je bedrijf.