Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Wat zijn L2L Ledscreens?

L2L Ledscreens is een van de all-time actieve turnkey digital signage leveranciers in de Benelux en al lang aangesloten bij de SIZO Group. Het is al 25 jaar een zeer bekend merk in de wereld van de binnen- en buitenlandse reclame op de Nederlandse en Belgische markt. Houd er rekening mee dat uw investering hun prioriteit blijft, niet alleen voor nu maar natuurlijk ook in de toekomst.

Hoe is de L2L Ledscreens Service?

L2L is geen dozenmaker. Ze weten dat elke toepassing anders is. Of het nu gaat om een ​​mastconstructie met dubbele mega zeilen langs een snelweg of een eenvoudig binnenzeil in uw winkel. Zij doen altijd suggesties op maat voor u. LED-schermen zijn een geweldige investering die jaren meegaat. De juiste keuze bij een LED scherm kopen is daarom erg belangrijk. Dit product heeft ook 22 eigen servicemonteurs. Het is bewezen dat het bij verzending niet alleen stopt bij L2L LED schermen. Daar begint het. Hun team van gemotiveerde technici zorgt voor de opbouw en installatie ter plaatse. Daarnaast staat het team ook elke dag klaar om eventuele storingen op te lossen. Maximale levensduur betekent laagste eigendomskosten. Hoogwaardige producten van stabiele en betrouwbare leveranciers zijn de juiste tips voor een efficiënte werking van uw LED scherm. Geen, of minimale uitvaltijd, gecombineerd met een maximale levensduur, zorgt voor een gunstige kostprijs.

Hoe zit het met onderdelen en de L2L-aanpak?

Je hoeft je geen zorgen te maken want deze L2L Ledscreens zijn van een geweldige kwaliteit. LED-schermen innoveren en de technologie gaat snel. L2L houdt voor elk scherm dat ze leveren reserveonderdelen op voorraad. Zo kunnen ze het probleem altijd oplossen, ook als het scherm al jaren oud is. Daarnaast repareren ze schermen op “componentniveau” wat inhoudt dat ze een defecte printplaat kunnen repareren en niet alleen onderdelen kunnen verwisselen. Dus waar wacht je op? Vertrouw op L2L Ledscreens voor uw toekomst. Aarzel niet want L2L Ledscreens is een goede en juiste keuze voor jou.