Mustech

Ondernemen vanuit mijn visie

Zakelijk energiebedrijf

Zonder gebruik van energie wordt het ondernemen je onmogelijk gemaakt. Om optimaal van de mogelijkheden gebruik te kunnen maken is het belangrijk om in beeld te krijgen welke behoeften je als ondernemer hebt. Kies een energieleverancier zakelijk die bij je onderneming past. Je kunt een energieleverancier zakelijk selecteren omdat je de prijs aantrekkelijk vind, maar er zijn meer voordelen te behalen dan alleen een scherp energietarief.

 

Zoek een energieleverancier zakelijk die bij je past

Iedere onderneming is anders en daarmee is ook het onderscheid in energiebehoeften een feit. Heb je een bedrijf waar 24 uur per dag, 7 dagen per week wordt gewerkt dan kun je soms je voordeel doen met een energiecontract dat zowel voorziet in dal- als piekuren. Gazprom Energy brengt samen met jou de energiebehoefte van de onderneming in beeld. Wat volgt is een op maat samengestelde offerte die je behoorlijk op de maandelijkse kosten laat besparen. Het voordeel van een zakelijke energieleverancier is dat er rekening wordt gehouden met andere verbruikspatronen dan voor particuliere huishoudens. Bovendien zijn de communicatielijnen kort en kun je online altijd het actuele verbruik van je bedrijf in zien.

 

Overstappen en kosten besparen

Het overstappen naar een andere energieleverancier hoeft niet ingewikkeld te zijn. Gazprom Energy helpt je met de nodige formulieren waarmee je geruisloos kunt overstappen. Bijkomend voordeel is dat je behoorlijk op de maandelijkse kosten kunt besparen. Doordat je een beter inzicht krijgt in het energieverbruik kun je vaak door enkele eenvoudige aanpassingen nog meer besparen en draag je als onderneming bij aan een lagere uitstoot van CO2. Wil je meer weten over de mogelijkheden die Gazprom Energy jouw onderneming te bieden heeft? Het aanvragen van een offerte en/of contact opnemen kan zowel telefonisch als via e-mail en is geheel vrijblijvend.